Europaparlamentet påminner om 2004 Chevy Trailblazers

När National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) utfärdar en återkallelse, det återkallade fordonets tillverkare varnar konsumenter till nödvändiga reparationer eller ändringar. Allt arbete under återkallelsen skall ske vid en auktoriserad återförsäljare --- oftast på bekostnad av återförsäljaren och /eller eftermarknaden tillverkare. Presumtiva köpare kan kolla på nätet för återkallande information innan du köper en bil. Den 2004 Chevy Trailblazer har haft relativt få påminner jämfört med andra modeller. Specifikationer

2004 Chevy Trailblazer har en 275-hästkrafter, 4,2-liters rak sex front motor. De uppgår i genomsnitt 21 highway miles per gallon och 15 i stan och har en fyrhjulig låsningsfria bromssystemet. Denna modell levereras med riklig högteknologiska standardfunktioner inne och ute.
Exteriör Brake Lights

på grund av vibrationer och värme, kan lampan i bromsljuset lossna i uttaget orsakar flimmer och eventuellt misslyckande. Som ett resultat, kan förare efter att fordonet inte igen Trailblazer förarens avsikt att stanna, och en påkörning bakifrån kan förekomma. Dealern kommer att ge en inspektion av aggregaten baklyktans och byt dem vid behov.
Exteriör Blinkers

riktningssignal spaken kan krångla när föraren önskar ange en sväng. I stället för att blinka till vänster eller höger sida av fordonet, båda lamporna blinkar på samma sätt som en varningsblinkers. Eftersom varningsblinkersen kan skymma förarens avsikt, kan en olycka inträffa. Dealern kommer att ersätta modulen blinkrelä med slutna reläer en mer varaktig kontakt material, kostnadsfritt.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133491.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.