Auto Alignment Verktyg

Fordon som är ur läge är svårare att köra , och avsaknaden av anpassning orsakar snabbare slitage att uppstå på din bil . Det är alltid viktigt att se till att din bil är korrekt inställd . Lär dig att anpassa din bil hemma eller i en mekaniker garage med rätt verktyg . Camber spår

Spannet av dina däck avgör om bilens däck tippa inåt mot varandra eller utåt mot sidorna av vägen . En camber som lutar för långt i endera riktningen kommer tvingar bilen ur läge . Kontrollera camber på däcken med en camber mätare . Camber mätare visar hur mycket du behöver ändra positionen för varje camber för att ta bilen tillbaka till inriktning .
Toe Kontrollera Device eller spår

är en apparat som mäter hur dina däck roterar och de hastigheter vid vilka varje däck roterar . Ibland , en bilens däck rotera med olika hastigheter eller intervall , vilket gör att däcken ska ha dåligt och sätta bilen ur läge . Denna mätare ger alla däcken roterar med samma hastighet och intervall . Några av de mer sofistikerade anpassningen mätare använder laser för att visa tån anpassningen .
Jack och pallbockar

Du använder en domkraft för att lyfta bilen utanför marken , och du behöver ett par pallbockar för att stödja bilen och hålla däcken av marken medan du justerar inriktningen .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133486.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.