Så här byter sidospeglar på en 2001 Land Rover Discovery 2

Land Rover Discovery 2 är utrustad för off-road traverserande. Dess konstruktion medger en stor mängd missbruk. Även om Land Rover är byggd för mycket tuffa krav, kan det hända att sidan speglar fortfarande spricka om slog hårt nog. Om detta händer måste du ta bort speglarna och ersätta dem med nya för att säkerställa att du uppfyller lämpliga säkerhetskrav när du kör bilen. Instruktioner
1

Vrid spegeln till en sida i spegelaggregatet med den elektroniska styrenheten placerad på förarsidan dörren till Land Rover. Om du byter förarsidan spegel, vrid den högra sidan av spegeln så långt in i aggregatet som möjligt. Om ersätta passageraren spegeln, sväng vänster sida av spegeln i huset. Detta driver den motsatta sidan av spegeln ur huset så att du kan ta tag i det.
2

Skjut fingrarna bakom spegelglaset och tryck på framsidan av glaset med tummen. Med ett fast grepp, dra ut på spegeln för att dra hållaren utanför spegelns motor placerad inuti enheten. Addera 3

Placera den nya spegeln linsen i enheten. Den snäva toleransen av Land Rovers spegelsammansättning tvingar fästvinklarna på baksidan av objektivet att rada upp med motorn.
4

Push på framsidan av linsen med bollen på din knytnäve till driva fästvinklarna runt motorn. Detta håller spegeln på plats.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133485.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.