Hur man tar bort en Trailblazer Fan

En kylfläkt i din Chevy Trailblazer som är sprucken eller på annat sätt skadade måste tas bort och ersättas. Fläkten är monterad i sin svepning och ansluts till kylaren och kylsystemet. Det kan finnas andra skäl för att ta bort fläkten och dess koppling. Du måste göra detta för att serva eller byta ut andra komponenter som kylaren själv. Du kan behöva byta ut övriga delar inom fläktkåpa, liksom fläktkopplingen. Saker du behöver
Tänger Wrench
stor behållare
Assistant
Visa fler instruktioner
1

bort baffeln insugningsluften från radiatorn stöd , ta bort sina bultar med en skiftnyckel och dess push stift med en tång.
2

Lossa svalare linjer för överföring vid fläktkåpa och motorfästet. Koppla den elektriska kontakten för elektro-viskösa kopplingen vid fläktkåpa
3

Lossa slangklämman för övre kylarslangen och koppla loss den från kylaren,. Har en stor behållare under radiator för att fånga kylvätska som kommer att sprida ut.
4

Vrid navet fläktkoppling vid vattenpumpen moturs för att ta bort det.
5

Lossa fläktkåpa från sidopaneler av radiatorn och ha en annan person luta kylaren och kondensorn framåt. Lyft ut fläkten och kåpan upp och ut ur motorrummet.
6

Skruva ur skruvarna som förbinder fläkten till kopplingen med hjälp av en skiftnyckel och ta bort fläkten från kopplingen och kåpan.

Addera .from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133481.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.