2000 Toyota Camry remskivan Removal

Den remskivan på 2000 Toyota Camry vänder rotationsenergin av din motorns effekt till användbar kraft för mekaniska anordningar. Generatorn, servopumpen och luftkonditionering är bara några av de enheter som förlitar sig på rotation av remskivan. Du kan ta bort remskivan för underhåll eller byte med hjälp av en mutterdragare och avdragare. Saker du behöver
domkraft
Jack står
Däck järn
Philips skruvmejsel
Skiftnyckel
Mutterdragare
avdragare
Visa fler instruktioner

1

Jack fordonet tillräckligt hög så att du kan ta bort den främre däck som sitter framför remskivan. Place står under ramen för att säkra fordonet i luften. Avlägsna däcket och ställ den till sidan av din arbetsplats.
2

Ta bort det inre skyddspanel som skyddar remskivor och andra enheter motor från väg skräp. Panelen är hålls på plats av ett antal skruvar. Ställ panelen åt sidan.
3

Lossa bältet fäste spännrulle. Remskivan är ansvarig för att kontrollera spänningen på drivremmen och måste avlägsnas innan remskivan kan tas bort. När du lossa bältet spännrullen fäste, ta bort drivremmen som går runt remskivan.
4

bort centrumskruven på remskivan med mutterdragare. Se till att nyckeln snurrar motsols innan den placeras på mitten vev bulten. Ställ in skruven på sidan av din arbetsplats.
5

Placera avdragare armarna runt ryggen kanter remskivan. Dra åt remskiva armarna på plats.
6

Drag åt bulten på avdragare tills remskivan glider av veven. Ta bort remskivan.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133471.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.