Hur man byter sida spegel på en 2005 Honda Civic

De backspeglarna på 2005 Honda Civic sitta på utsidan av dörren med tre gängade bultar som sträcker sig genom dörren och bifoga via muttrarna på insidan. Bultarna är inte placerade på insidan av dörrpanelen, så du behöver inte ta dörren isär för att ta bort spegeln. En plastkåpa döljer bultarna. Efter avlägsnande av locket, är förfarandet för att dra spegeln ut ur dörren enkel. Saker du behöver
12mm socket
Ratchet
Ny sidospegel
Visa fler instruktioner
1

bort spegeln locket från insidan av Honda Civic s dörr. Locket är mittemot spegeln. Locket inte skruva inte på plats. För att ta bort det, helt enkelt dra på den med fingrarna.
2

Koppla kabelnätet, om din Honda är utrustad med elektroniska motorer för spegel justering. Selen har två plast kontakter. För att koppla bort dem, helt enkelt dra i varje ände.
3

Ta bort 12mm muttrarna som håller fast spegeln på dörren. Var försiktig eftersom muttrarna kunde falla innanför dörren. Om detta händer måste du ta isär dörren för att hitta dem.
4

Dra de gängade inläggen på slutet av spegeln ut genom dörren och skjut de gängade inläggen från den nya spegeln i dörren.
5

Håll spegeln på plats medan du drar åt muttrarna på den gängade inläggen.
6

Anslut ledningsnätet, om din Civic är så utrustad.

7

Placera kåpan över sele och muttrar och tryck den på plats med handen. Du hör att den snäpper fast.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133469.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.