Hur Fyll Transmission Fluid på en 1990 Toyota

1990 års Toyota modeller kräver att du fyller överföring med vätska då motorn är varm . Vätskan hjälper bilen köras genom att överföringssystemet smörjas . Det är viktigt att hålla rätt vätskenivå i transmissionen för att underlätta effektiv växling av växlar . Du bör kontrollera transmissionsolja en gång i veckan , och tillsätt vätska om nödvändigt . Kontrollera vätskenivån i 1990 Toyota och tillsätta vätska är lätt att göra . Saker du behöver
ren trasa
Funnel
Visa fler instruktioner
1

Slå på motorn och låt den gå i fem till tio minuter . < Br > Sida 2

Lyft huven och stötta öppna . Leta upp oljestickan transmissionsolja mot baksidan av motorn . Dra upp mätstickan och torka av den med en ren trasa .
3

Sätt tillbaka mätstickan hela vägen in dra den tillbaka ut och notera vad vätskenivån är . Vätskan bör registrera mellan toppen och botten linjer på slutet av stickan . Om den gör det , är vätskenivån fina. Om den inte gör det , gå vidare till nästa steg .
4

Placera tratten i vätskan väl . Häll en liten mängd transmissionsolja i hålet. Sätt tillbaka oljestickan och kontrollera vätskenivån . Upprepa tills Toyota transmissionen har rätt nivå av vätska .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133463.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.