Hur man byter en spegel på passagerarsidan på en 2000 Sienna

Speglarna installeras av Toyota på 2000 Sienna liknar de flesta av speglarna som används på medelstora SUV stil fordon. Spegeln är av plast och inkapslad i en stor plast skal kallas "bostäder." Inuti spegelhuset är en liten motor som tillåter föraren att justera vinkeln på spegeln. Huset, den reflekterande plast ansikte och spegeln skalet omfattar hela enheten. Saker du behöver
12mm socket
Ratchet
Visa fler instruktioner
1

Ta bort plastkåpan på insidan av dörren, ligger mittemot passagerarsidan spegel. Att dra bort locket, dra ut den med fingrarna.
2

Koppla spegelns ledningsnät. I mitten av kontaktdonet har en liten låsflik. Bänd fliken uppåt och skjut de två isär kontakterna.
3

Ta bort de tre muttrarna som håller spegeln på dörren. Använd en 12mm hylsa och spärrskaft för borttagning. Håll spegeln eller be någon hålla spegeln när du tar bort den sista muttern. De Bultarna är ingjutna i spegeln och kommer att repa sidan av dörren om spegeln faller ut.
4

Skjut spegeln dubbar ur dörren långsamt. Skjut in den nya spegeln i dörren. Återigen, vara noga med att inte repa lacken på Sienna.
5

Håll spegeln på plats medan du trär muttrar på de gängade tappar med fingrarna. Dra åt muttrarna med din 12mm hylsa och spärrskaft.
6

Anslut ledningsnätet. Selen kontakterna har spår i dem. De går bara tillbaka tillsammans i ett sätt. Lås ihop bitarna genom att trycka den lilla låset på plats.
7

Sätt tillbaka locket på insidan av dörren och skjut den på plats tills du hör att den snäpper.


.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133461.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.