Hur man målar paneler Car Door

Om din bil har repor eller färgen bara behöver en ansiktslyftning på dörrpanelen, kan den repareras som en gör det själv projekt med bara några material. Måla dina paneler bildörr tar några timmar som du måste göra det möjligt för torktid mellan lagren, men den färdiga produkten kommer att göra din dörr panel på din bil ser helt nya. Saker du behöver
Tvål och vatten
luddfri trasor
Målare tejp
Sand papper
Tidning eller målare tarp
Sprayfärg pistol
Primer
Paint
Klarlack
Visa fler instruktioner
1

tvätta bilen noggrant med tvål och vatten. Tvätta bort skräp, smuts och sot så att det inte påverkar färgen som det går på. Torka med en luddfri handduk så att ludd inte stanna bilen och stötar orsaka eller defekter i lacken. Om du inte har en luddfri handduk, ge tid att lufttorka.
2

Tape utanför de områden av bilen som du inte ska måla. Använd tidningen för att täcka områden som du inte vill måla och säkra tidningen med målare tejp. Du kan också använda en plast målare tarp. Om du målar de delar av dörren som inte syns när dörren är stängd, öppna dörren och tejpen insidan för att skydda den från färg. Ner dörrpanelen Addera 3

Sand med sandpapper, arbetar 220 grit eller högre bäst. Slipning dörren hjälper färg att hålla sig till bilen dörrpanelen och även tar bort alla färg marker eller lös färg. Använd en trasa för att torka sandpapper dammet från dörren.
4

Spraya på ett lager grundfärg till luckan. Spraya horisontellt med varje slag överlappar den föregående för att undvika uppkomsten av linjer. Spraya i långa, snabba drag för att undvika färg droppar. Låt tid att torka mellan lagren. Två till tre lager är tillräcklig.
5

Spraya på färgen du har valt för din bil dörrpanelen. Använd långa, snabba drag och färg horisontellt börjar i toppen och flytta till botten i överlappande drag. Låt tid att torka mellan lagren. Applicera två till tre lager för tillräcklig täckning. Du kan lägga till en klarlack ovanpå om du föredrar, använda samma målningsteknik.
6

Ta bort all tejp och papper eller tarp från bilen. Tillåt upp till 24 timmar för att härda bort från element såsom vind, regn och extrem värme eller kyla.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133457.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.