Hur man reparerar en Quarter panel

En fjärdedel panel är den bit av fordonets kaross som är mellan den främre stötfångaren och ytterdörren eller den bakre luckan och den bakre stötfångaren. Sidostyckena är metall eller plast beroende på bilmodell och ofta utsätts för denting, repor och hål. Processen för att reparera de sidostyckena kommer att vara ungefär samma oavsett vad kvartalet panelen är gjord av. Detta kommer att vara ett tidskrävande projekt, men det är inte svårt att fylla och kan göras i ditt garage. Saker du behöver
80 grit medelstora sandpapper
varm handduk vatten
130 fint slippapper
Fender patch kit
Auto bespruta primer
Auto sprayfärg

Visa mer instruktioner
1

Ta kvartalet panelen från fordonet enligt den specifika modellen. Vanligtvis måste du höja fordonet, ta bort däcken, ta bort hjulet väl täcker, får under ramen så att du ser upp inuti hjulhusen och motorrummet. Ta sedan bort bultarna som håller kvartalet panelen på ramen med en spärrfunktion set. Ta bort alla grova fläckar, repor eller andra defekter på kvartalet panel med 80 sandpapper.
2

Torka kvartalet panelen rengör med varmt vatten och handduken. Låt kvartalet panelen helt lufttorka och släta ut det kvartal panel med 120 sandpapper.
3

Applicera kitt från patch kit till alla hål som kan vara i kvartalet panelen och låt spacklet torka helt. Jämna ut massan med 120 sandpapper för att göra plåstret spola med kvartalet panelen.
4

torka kvartalet panelen rengör med varmt vatten och handduk. Låt kvartalet panelen lufttorka och sedan tillämpa ett lager av Auto primer på ytan av kvartalet panelen. Låt primern torka.
5

Applicera så många lager av auto färg på kvartalet panel som du känner är nödvändigt. Låt varje lager färg torka innan du applicerar nästa. När alla färgskikt har tillämpats, sedan låta kvartalet panelen torka i 24 timmar i en ren och torr plats. Addera
.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133441.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.