Hur man byter en Cover Timing Chain

En kamkedjan lock skyddar kamkedjan ansluter en motors vevaxel till sin kamaxel. För små block Chevrolet motorer, det ligger vid basen av kylfläkten axeln. Det är viktigt att notera att du måste veta hur man byter ett lock kamkedjan om du kommer att bygga en motor eller kamaxlar utbyte. Denna ganska enkel söker projekt kan bli en utmaning utan att följa de rätta stegen. Saker du behöver
Fan axeltätningsjusteringar
Hammer
Packning lim
Packningar (oljetråg, timing chain lock) katalog Front motor tätning
Wrench
Visa mer Instruktioner
1

Sätt en vevaxeltätning i öppningen av kamkedjan täcka och knacka det på plats. Applicera ett tunt lager av packning lim till det bearbetade motor sätet för kamkedjan luckan på framsidan av motorn. Placera en timing packning kedja locket på packningen lim och rikta in hålen i packningen med bulthålen i motorn. Applicera packningen lim ovanpå packningen placera därefter locket kamkedjan på packningen.
2

Skjut änden av kylfläkten axeln genom hålet i kamkedjan och skjut locket kamkedjan över transmissionskedjan förbinder kamaxeldrevet till vevaxeln kugghjulet på framsidan av motorn. Se till att rikta in skruvhålen på locket med bulthålen i motorn. Flytta snabbt att sätta locket kamkedjan på plats och börja föra in skruvarna på långt punkter, längst upp till höger, längst upp till vänster och längst ner i mitten, för att hålla locket på plats.
3

Sätt i och dra alla timing bultar kedjeskyddet. Infoga en främre huvudpackningen i läppen av kamkedjan luckan där den möter oljetråget. Använd packning lim för att fästa en packning oljetråg på plats. Placera oljetråget på sin packning. Kontrollera att det finns en bra tätning där kamkedjan lock och oljetråget möts.
4

Dra åt alla bultar i oljetråget och kamkedjan lock. Inspektera sömmarna av både motorhuvar och fortsätta montera motorn eller avsluta reparationen genom att fylla motorn med olja för att testa sälar.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133439.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.