Hur man målar ett litet block Motor

Rekommenderas av maskinbyggare som Precision Engine.com, avsluta ett litet block motorrenovering med en ny beläggning av yttre motor färg om du vill göra jobbet rätt. Du vill veta hur man målar ett litet block motorn ordentligt eftersom när den tillämpas korrekt, motor beläggningar skyddar utsidorna från oxidation (rost) och ökar värmeöverföringen under drift. Det finns gott om goda skäl att måla ett litet block motor under en ombyggnad, här är stegen för att göra det rätt. Saker du behöver
Små
block motor 4-punkts motor står
torkrum (rack) katalog Dupli-Color motor emalj (keramik) katalog 2-tums maskeringstejp
Tidning
Exacto kniv
Pencil
Show More Instruktioner
en

Fäst blocket till en 4-punkts motor monter på baksidan av motorn där det säkrar till transmissionen . Dra åt bultarna motorn stå i hålen överföring bult i motorblocket. Vänd motorblocket så att ovansidan kommer upp.
2

Tape alla anliggningsytorna på motorblocket så att motorn färgen inte kommer att täcka dessa viktiga ytor. Använd tidningen för att täcka stora områden som behöver täckas liksom intaget, cylindern öppningar och botten av blocket där vevaxeln kommer att gå. Dubbelkolla att du har täckt alla korrekta motoröppningar och har inte täckt områden som du vill måla. Addera 3

Tape varje litet block motor huvudet med tejp och tidningar. Täck alla huvud öppningar och anliggningsytor före målning. Häng var och en av de målade huvuden att torka. Använd en butik rack som en hängande område bort från där du målar.
4

Tape ventilen täcker så att insidan av varje omslaget inte kommer att beläggas som utsidan målas. Använd tejp och tidningar för att täcka insidan av ventilkåporna där de går runt motorn huvuden. Häng målade ventilen täcker med motorn huvuden att torka.
5

Coat varje fäste och skruv med färskt motor färg för att skydda den när den har installerats. Remskivor, luftrenare, lådor batteri och allt inne i motorrummet du vill utvilad bör beläggas att slutföra återställda utseendet av ett litet block motor och motorrum.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133435.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.