Hur man rengör ett svänghjul

bilens svänghjul är direkt ansvarig för att överföra kraften från motorn till kopplingen i transmissionen. En oren svänghjul täckt i olja, fett eller metall partiklar kan förtid bära ner ytan på kopplingslamellen, beröva din motor av makt. Rengör svänghjulet ordentligt under överföringen eller koppling underhåll för att säkerställa att ditt fordon inte lider onödigt slitage på utrustningen. Saker du behöver
Rough skålen rengöringsdynans
Brake Cleaner Review Tryckluft kan
Visa fler instruktioner
1

Tvätta händerna noggrant med en mild tvål innan du hanterar bilens svänghjul. Fett och olja från dina händer kan skada ytan på ett svänghjul.
2

Spraya ett tunt, jämnt lager bromsrengöringsmedel på ytan av svänghjulet.
3

skrubba ytan av svänghjulet med den grova skålen rengöringsdynan. Flytta din hand i små, cirkulära rörelser medan skrubbning för att förhindra mejsling ytan på svänghjulet.
4

Spray ytan av svänghjulet med bromsrengöringsmedel igen. Använd en stor mängd rengöringsmedel på svänghjulet för att tvinga alla överblivna partiklar att rinna bort.
5

Låt svänghjulet torka i 2 till 3 minuter.
6

Blås in tryckluft på ytan av svänghjulet för att avlägsna eventuella kvardröjande partiklar eller smuts. Den komprimerade luften kommer också torka kvarvarande bromsrengöringsmedel på ytan av hjulet.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133430.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.