Hur man använder en Transmission Flush Machine

De flesta bilar är utrustade med automatiska växellådor måste ha transmissionsolja bytas regelbundet. Före slutet av 1990, var det enda sättet att försöka detta genom att dränera cirka 30 procent av vätskan från transmissionen pannan och ersätta den med ny vätska. Nu, tack vare uppfinningen av transmission flush maskin, kan du ha alla transmissionsolja bytas på en gång. Visserligen finns det flera flush maskiner som har sina egna specifika arbetsrutiner, är den allmänna teorin för alla de olika maskinerna densamma. Saker du behöver
Transmissionsolja 5-liters hink, som ren
Elkraft källkodspaketet Socket
Visa fler instruktioner
1

Pour av rätt typ och mängd av transmissionsolja i en ren 5-liters hink.
2

Placera slutet av sändningen flush maskinens inlopp slang i hinken med transmissionsolja.
Sida 3

Anslut spola maskinen till en strömkälla, kommer en standard 11-volts eluttag göra och ställa in kontrollerna för att fylla maskinen med vätskan, per maskinens särskilda bruksanvisningar. Detta innebär vanligtvis att helt enkelt vrida en ratt eller spak för att "fylla".
4

Stäng av maskinen när all vätska är inne i det. Anslut två slangar på maskinen till transmissionsledningar svalare på din bil med hjälp av socket set.
5

Starta motorn i bilen, dra åt parkeringsbromsen, se till att sändningen är i "PARK "och slå på maskinen till flush inställningen.
6

Vrid spola maskinen när alla ren vätska har tömts i transmissionen och den smutsiga vätskan har ersatt det i maskinen.

7

Lossa slangarna från transmissionsledningar svalare och anslut den svalare linjer till överföring svalare med socket set. Stäng av bil utanför.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133424.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.