Hur man laddar AC på en 1993 Toyota Celica

Heta somrar utan luftkonditionering i bilen kan vara obekväm och rent av ohanterliga. När bilarna blir äldre och luftkonditioneringsapparater körs mer, måste vissa luftkonditioneringssystem laddas för att upprätthålla kylning kapacitet. För att garantera att din 1993 Toyota Celica s luftkonditioneringssystem laddas korrekt, måste du ta den till en licensierad butik. Enligt Auto Zone online luftkonditionering resurs, laddar din egen luftkonditioneringen är farligt och olagligt i vissa fall utan en riktig licens. Instruktioner
1

Call lokala mekaniker butiker för att hitta en som kan köpa köldmedium för ditt fordon. Enligt 1993 Celica bruksanvisning, kräver luftkonditioneringssystemet köldmedium heter R12.
2

Fråga i butiken som kan köpa köldmedium om de har tillstånd att ladda din klimatanläggningen. Vissa butiker kan ha ett sätt att köpa köldmedium men är inte licensierade att lägga den i din bil. Om butiken inte är licensierad, ringa andra butiker för att hitta en licensierad mekaniker som kan köpa köldmediet och ladda din Toyotas luftkonditionering.
3

Boka tid för att få din klimatanläggningen belastats med butiken du har valt. Laddning av ett system brukar ta ungefär en timme från det att du drar i tills du lämnar.
4

Förvandla din luftkonditionering på högsta inställningen med temperaturen ratten vrids så långt att kalla, efter att det har laddats. Om systemet laddades korrekt bör kall luft börjar blåsa ut dina ventiler inom ett par minuter.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133423.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.