GM Service Training

General Motors är en av de största biltillverkarna i världen. Förutom att sälja bilar det ger service via sina återförsäljare. För att säkerställa kvaliteten på utförande erbjuder fortbildning till mekaniker arbetar för dealerships.General Motors driver GM service Tekniska Högskolor i flera regionala utbildningscentra och satellit campus runt om i landet. GM fortbildning använder en mix av teknik och utbildning metoder för att utbilda personal. Syfte och utbildning strategi

GM service Yrkesutbildning syftar till att göra det möjligt för servicetekniker att möta kraven på återförsäljarna och lösa kundens problem korrekt. Sedan 1991 års modell, har GM skapat normer för servicetekniker som arbetar på GM återförsäljare. Programmet använder en "blandad media" synsätt, som går utöver den traditionella instruktör lärande metod

. Den blandade media strategi använder Internet, tryckt material, simuleringar och klasser video för att möjliggöra långväga utbildning hos handlare. Dessa metoder, i kombination med traditionella instruktör utbildning, låter GM att erbjuda flexibel och snabb träning som regional-baserade campus kan inte beror så effektivt.
Curriculum

GM: s tjänst utbildningsplan täcker ämnen som återförsäljaravtal mekanik behöver veta för att effektivt diagnostisera problem med GM bilar. Tjänsten utbildningsplan är uppdelad i 13 olika områden som GM tekniker kan certifieras i. Dessa områden omfattar motor reparation, transmissioner, styrning och fjädring, kropp reparation och prestanda. Vissa program erbjuder inte av GM, men av godkända leverantörer.

Erfarna servicetekniker kan ta online-placering bedömning för att se deras utbildningsnivå och placera ut nödvändiga kurser och förskott till praktisk utbildning. Tekniker med poäng på över 80 procent på avkastningen checklistan kan placera ut ur praktisk utbildning.
Mästare Technician Certifiering

Mästare Tekniker är en högre klass av servicetekniker som kräver breda kunskaper och teknisk skicklighet. Master Technician Certifiering Bedömning är en prestationsbaserad testet omfattar alla områden inom GM Service Training läroplan. Testpersoner förväntas lösa verkliga problem på fordonen. Bedömningen innehåller flera övningar.

Före försöker Mästare Tekniker certifiering teknikern måste ha klarat Tjänsten certifiering Training College och vara ASE (nationella institutet för Automotive Service Excellence) certifierade.

Mästare Tekniker certifiering är bra för ett år och kan förlängas om befälhavaren tekniker förblir aktuell på hans normer praktik och ASE certifiering.
World Class Tekniker

Den högsta nivån av certifiering är World Class Technician. World Class teknikern täcker kroppen och mekaniska delar av fortbildning.

Att bli en mekanisk World Class Tekniker medarbetare måste fylla åtta av de nio Tekniker master-tjänsten certifieringar som finns inom mekaniska området utbildning.

Body World Class Tekniker måste fylla tre master certifieringar servicetekniker. Addera Supplemental Utbildning

GM Service Training innehåller kompletterande program som utbilda ungdomar om karriärer som tjänsten tekniker, ger in-fabriken utbildning för GM tillverkningsanläggningar, och erbjuda utbildning för medeltunga lastbilar och utbildning för åkerier eller kommersiella kunder. Addera
.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133416.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.