Var kan man köpa bil dumpers

Oavsett om du reser över hela landet eller om du behöver transportera bilen du just köpt, är en bil dumprar nödvändig för att flytta din bil. Att hitta en som passar dina behov kan ta lite forskning. Det hjälper också om du har en Internet-anslutning, många företag säljer dumprar nätet. Auto del Stores

Vissa auto del butiker säljer bil dumprar. De får inte ha dem i lager, men de kommer att beställa en för dig. Normalt är dessa dumprar konstruerade för personbilar, och kostar runt $ 2500 och med juni 2010. Addera Online Auktioner

Kontrollera nätauktioner för begagnade dumprar. Försök att söka nära ditt område först och bredda det därifrån om du inte kan hitta en som passar dina behov. Var noga med att läsa beskrivningen av varje dumpern du är intresserad av eftersom du inte vill ha en bruten man.
Radannonser

Läs din lokaltidning är hemligstämplat annonser sektion. De två sektionerna dumprar brukar anges är "Diverse objekt" och "Bilar". Kontrollera för online annons platser också. Med något av dessa alternativ, se till att ställa massor av frågor om kvaliteten på dumprar och försöka se det personligen innan du köper. Om du inte kan göra det, åtminstone få ett par högkvalitativa foton att inspektera.
Stora utrustning företag

Stora utrustning företag säljer släpvagnar och dumprar som transporterar stora fordon, inklusive bilar, på grund av den stora storleken på den utrustning som de säljer. Titta igenom telefonkatalogen för stora utrustning företag i ditt område.
Lokalbefolkningen

besöka lokala loppmarknader och bilhandlare. Bil dumprar kommer sannolikt att användas på loppmarknader, men du kommer att få ett första hand inspektion för att säkerställa att den är i skick. Vissa bilhandlare försöker maximera sin försäljning genom att också sälja bil dumprar. Fördelen med dessa platser är att de åkerier kommer att vara nya, så det finns ingen oro för slitage.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133415.html

Previous:
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.