Hur Spola en sändning i Ford F250

Den automatiska växellådan i en Ford F250 kräver spolning var 30.000 miles, enligt Ford Motor Companys underhållsplan för lastbilen. Flushing överföringen tar bort alla gamla transmissionsolja och återsköljningar överföring filtret, huvudsakligen rengöra den, så att den kan överleva att fortsätta filtrera den nya vätskan. Såvida du inte äger en transmission flush maskin, är det bäst att lämna denna uppgift till en professionell överföring tekniker som är skicklig i att driva spola maskinen. Saker du behöver
Transmission flush maskin
18 liter Mercon V transmissionsolja
Linje skiftnyckel
Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

bloggen överföringen flush maskinens specifika instruktioner för att fylla maskinen med ren växellådsolja och laddar 17 liter Mercon V transmissionsolja i maskinen. Eftersom det finns många märken och modeller av transmission flush maskiner, är det bäst att inte anta att du vet hur du använder denna maskin om du aldrig har gjort det förut.
2

Ta bort transmissionsledningar svalare från överföringen kylaren använder linjen skiftnyckel. Linjerna går till baksidan av radiatorn sidotank, där kylaren är belägen.
3

Fäst transmission flush maskinens gummi linjer till F250: s transmissionsledningar svalare efter hand. Dra åt klämmorna ner med socket set.
4

Starta F250 och dra åt parkeringsbromsen. Vrid flush maskinen och titta på när den pumpar den ren transmissionsolja i en av de kallare linjer och tar den gamla vätskan ut genom den andra. Stäng av maskinen och F250 off gång ren vätska kommer tillbaka från överföringssystemet svalare linjen.
5

Lossa klämmorna på transmissionen spola slangarna med socket set och sedan ta bort slangarna från överföring svalare linjer. Återanslut transmissionsledningar svalare på överföring svalare med raden skiftnyckel.
6

Starta F250, bromspedalen stadigt och flytta det genom varje växel. Återför reglaget till parken, sedan komma ut och kontrollera nivån transmissionsolja. Toppa det behövs.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/professional-car-maintenance/133412.html

Previous: No
Next:

Professionell Bilunderhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.