Hur byta olja på en hantverkare Bakhjulsdrift 650 Series Gräsklippare

The Craftsman namn är synonymt med Sears verktyg och har varit i årtionden. The Craftsman namn, var dock inte den ursprungliga namnet för varuhusets verktyg linje. Sears köpte rättigheterna till Craftsman namn från Marion-Craftsman Tool Company för $ 500. Under 1934 expanderade Sears Craftsman lineup genom att erbjuda gräsklippare för första gången. Byta olja i bakre framdrivning Craftsman 650 gräsklippare kräver stor försiktighet, eftersom du måste tippa klipparen över att tappa ur oljan. Saker du behöver
Liten dräneringskärlet
Ren, luddfri duk
Funnel
Upp till 20 oz. SAE 30 motorolja med en SG-SL klassificering
Visa fler instruktioner
1

Hitta tändkabeln på framsidan av Briggs & Stratton motor. Ta tändstiftskontakten - den tjocka gummidelen på änden av tråden - och dra bort från tändstiftet med en vridande rörelse
2

Ställ en liten dräneringskärlet bredvid. mover, på samma sida som oljepåfyllningslocket - märker mätstickan sitter kvar på locket. Skruva av oljepåfyllningslocket och dricks gräsklipparen mot tråget. Vicka klipparen fram och tillbaka för att få så mycket olja ur motorn som möjligt.
3

Ställ gräsklipparen tillbaka på alla fyra hjulen när all olja är ur klipparens motorn. Torka av olja utanför klippaggregatet och motor, med en ren, luddfri trasa. Sätt en tratt i oljepåfyllningshålet.
4

Pour SAE 30 motorolja med en SG-SL klassificering i oljepåfyllningshålet i 3-oz. steg - Låt oljan sätta sig i ungefär en minut på varje steg. Torka av oljestickan med en ren, luddfri trasa, dra åt oljepåfyllningslocket på motorn och ta bort den igen. Kontrollera oljenivån på mätstickan. Upprepa detta steg tills oljenivån når "Full"-märket på mätstickan. Motorn rymmer totalt 20 oz. av olja, men påfyllning beloppet beror på hur mycket olja du får ut av motorn.
5

Dra oljepåfyllningslocket på motorn. Tryck på tändkabeln tillbaka på tändstiftet.
6

Ta den gamla oljan till en använd olja-återvinningsstation för omhändertagande. Många bildelar butiker tar gammal olja gratis.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/oil-changes/133352.html

Previous:
Next:

olja Förändringar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.