Utrustning för olje Återvinning

Många människor njuta av kostnadsbesparingar och bekvämlighet byta olja i sin bensin-eller dieseldriven utrustning. Vid slutet av jobbet, kvarstår dock problemet med bortskaffande av den använda oljan. Den bästa lösningen är att återvinna oljan. Det kan återanvändas förädlas och förvandlas till motorolja gång eller andra oljebaserade produkter. Återvinning olja är lätt, förhindrar potentiella miljöfrågor, minskar efterfrågan på nya oljeproduktion och kräver bara några extra verktyg och förnödenheter. Dräneringskärlet

dropplåten är behållaren som fångar och håller den använda oljan som blivit dränerad från fordonets oljetråget. Specialiserade behållare som är stor nog att innehålla 5 eller 6 liter motorolja flesta fordon innehar finns på bildelar butiker. Kommersiella avlopp kokkärl är låg profil, så de kommer att glida under de flesta bilar och lastbilar. En enkel plasthink kommer att fungera om det är stort nog att rymma den nödvändiga volymen av använd olja och tillräckligt kort för att passa under fordonet.
Funnel

Vissa kommersiella drain kokkärl har förmåga att pluggas eller stängda för att förhindra olja från slopping ur dem medan de tas till återvinningscentralen. Detta är bra om återvinningscentralen är nära och bekvämt. Annars kommer du antagligen att lagra den använda oljan från flera oljebyten för att göra resan till återvinningscentralen värt. Investera i en stor tratt för att underlätta överföring av oljan i en lämplig lagringsbehållare.
Förvaringsbehållare

behållare i vilken ersätter olja för din fordonet såldes gör en praktisk och lämplig behållare för använd olja. När du har lagt till ny olja till din motor, satte tratten i toppen av den tomma behållaren och häll i oljan från tråget. Om du har flera fordon och annan utrustning, kan större förvaringskärl användas. Fem-gallon hinkar med lock och förslutningsbara pipar pour kommer att fungera, eller så kan du använda en 30 - eller 55-liters fat om du behöver så mycket utrymme och kan hantera vikten av en trumma av olja för att transportera den till återvinningscentralen. Var noga med att märka alla storlekar behållare med orden "används olja" för att förhindra att det misstas för något annat.
Rengöring Supplies

Byta olja och överföra olja från behållaren att behållaren är vanligtvis rörigt. Huruvida röran är några droppar eller mer omfattande, vara beredd att hantera det. Trasor, handdukar butik eller hushållspapper kan snabbt torka upp mindre spill. Sågspån från snickeri projekt eller en produkt som kallas "oil torr" kommer att absorbera oljan i större pölar på golvet i din butik eller garage.
Återvinningsbara Oljor

All olja är återvinningsbart. Så om du ändrar lägre enhet växellådsolja i din utombordsmotor, hydraulolja i din trädgårdstraktor eller ens ett parti överblivna vegetabilisk olja från en bakgård fiskyngel, återvinna det.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/oil-changes/133330.html

Previous:
Next:

olja Förändringar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.