Vilka är fördelarna och nackdelar med konventionell olja?

Konventionell olja, även känd som mineralolja, fungerar som en bil smörjmedel produceras av fossila bränslen. Sådana resurser fungerar bra för förbränning-typ motorer, men de har en begränsad tillgång och ofta inte kan återanvändas. Sedan början av 20-talet, har konventionell olja varit tillgängliga. Men i modern tid, är samhällets fokus på bristen av dessa resurser i framtiden, vilket kommer att tvinga en tillit till förbränningsmotorer fordon som ska omvärderas. Grundläggande Fördelar

Konventionell olja ger tillförlitliga prestanda som smörjmedel, och när raffinerade ger värdefulla bensinprodukter också. Denna fossilt bränsle (ett mineral utvecklats från komprimerad organiskt material begravda i århundraden under jord) ger en kraftfull energikälla när värme tillförs. Som ett resultat ger konventionell olja en hanterbar bränsle för att producera värme, förbränning och matlagning förmåga.
Lätt att hitta i dag
Oil

är ganska lätt att tillverka. När ett oljefält hittas, gruvdrift behöver bara borra ner för att utnyttja den naturliga oljebehållare nedan. Då, med det naturliga trycket oljan är under på grund av jordens vikt, flyter den lätt ur det borrade fly. När kontrolleras, kan oljan pumpas och packas i miljoner fat för transport för år. Borra punkter existerar över hela världen i USA, Mellanöstern, Brasilien och Asien.
Beroende

Eftersom konventionell olja har blivit en så integrerad resurs för transport och industriell produktion, utgör bristen på det ett allvarligt problem för ett samhälle och ett land. USA idag är mycket beroende av utländsk olja, så det fungerar att skydda sådana intressen att upprätthålla flödet i den amerikanska
miljöskador

olja inte kan brytas ned till en nivå som bara ruttnar bort och försvinner såsom organiskt avfall. Även när det är förbrukat, representerar detta likväl en giftig vätska eller slam. I vissa fall kan olja recirkuleras med filtrering för att användas igen. Men i många situationer, sådana processer är dyra och svåra. Om avyttras på fel sätt, kan oljan förgifta marken och vattnet under jorden. Så småningom måste kraftigt förorenade områden vara professionellt rengöras vid hög kostnad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/oil-changes/133327.html

Previous:
Next:

olja Förändringar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.