Hur man växla mellan konventionell olja & Synthetic

Syntetisk olja har konstgjorda tillsatser som gör det mer bränsleeffektiva och mer stabil i extrema höga och låga lufttemperaturer. Du kan köra ett fordon med syntetisk olja beräknade 5.000 till 7.000 miles innan fordonet kräver ett oljebyte, i motsats till konventionell olja, vilket kräver oljebyten var 3000 miles. Byte mellan konventionell och syntetisk olja är en enkel process. Saker du behöver
Ratchet eller skiftnyckel
Oljefilternyckel
Olja fångst /återvinna container
Funnel
Oljefilter
Oil
Rag

Visa fler instruktioner
Oljebyte
1

bedöma om din bil kommer att kunna köras effektivt på syntetiskt bränsle. Hög-mile fordon som aldrig har använt syntetisk olja eller ett fordon med en motor som har använt konventionell olja och har dåligt underhållna inte justera ordentligt syntetisk olja.
2

Köp syntetisk olja och en ny filtrera från någon auto reparation butik. Alla de stora oljebolagen gör en syntetisk olja, inklusive Valvoline, Mobil och Castrol.
3

Byt olja och filter precis som vanligt, förutom att du kommer att hälla syntetisk olja i bilen istället för konventionell olja.
4

Kontrollera oljenivån regelbundet med en mätsticka för att se din bil har tillräckligt med olja. Vissa fordon kommer att bränna mer olja än andra efter byte från konventionell olja till syntetisk olja.
5

Arbetstider en påminnelse om att byta olja och filter igen efter ett år eller 5.000 till 7.000 miles, vilket som kommer först. Addera
.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/oil-changes/133296.html

Previous:
Next:

olja Förändringar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.