Typer av Mobil Oil

Mobil utvecklar bilprodukter att hjälpa ett fordon prestera som bäst. De flesta människor vet Mobil för det olika motoroljor. Du kommer att hitta olika typer av Mobils oljeprodukter i lokala bildelar butiker anpassade för användningsområden såsom hög körsträcka och hög prestanda. Extended Performance

Mobil framställer syntetisk olja anpassad för fordon som tar emot tjänsterna väl efter rekommenderar dags att byta olja. Den utökade prestanda oljan ger ett fordon skydd mot slitage för upp till 15.000 miles. Mobil 1 Extended Performance arbetar i skåpbilar, bilar och lätta lastbilar. Den finns i 5W-20, 5W-30 och 10W-30.
Advance Fuel Economy

Mobil Advance Fuel Economy olja ger den översta bränsleekonomi av Mobil linje av produkter. Det smörjer snabbt och ger mindre motstånd jämfört med hög viskositet motoroljor. Det tar mindre energi för att pumpa oljan till viktiga motorkomponenter, och det minskar friktionen av metall gnugga tillsammans. Dessutom är den tillgänglig i 0W-20 och 0W-30.
Kick Miltal

Mobile Hög körsträcka motor arbetar med fordon som bränner oljan snabbt, särskilt bilar med högre än normal körsträcka. Inom den högre-körsträcka fordon, typiskt motorns tätningarna försvagas och börja bygga slam, vilket minskar prestanda hos motorn. Vissa kan välja hög körsträcka olja när fordonet har dåligt underhåll, långvarig olja avlopp och flera ägare. Den finns i 5W-30.
Racing Oil

Mobil utvecklar motorolja för att öka en racerbil resultat på en racerbana. Mobil erbjuder en Super formel syntetisk olja för att hjälpa till att minska slitage på motorn, minskar bilens förbrukning av olja, stoppa slam och skydda mot extrema temperaturer. Den levereras i 0W-30 och 0W-50. Mobil rekommenderar inte racing olja för vanliga bilar på gatan. Addera
.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/oil-changes/133291.html

Previous:
Next:

olja Förändringar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.