Hur vill kolla Fluid på en pall jack

Pallet jack, även känd som gaffelvagnar, är manuellt manövrerade industriella enheter för att lyfta pall material från golvet och transportera det. Den typiska pall jack har två gafflar liknar en gaffeltruck, åtskilda med ett standard avstånd att engagera sig med pallar. Dra operatörens handtaget upp och ner driver en hydraulisk pump och cylinder för att lyfta gafflar flera inches från marken. Operatören använder också handtaget att bogsera pallen och styra den. Hydrauliska tätningar kan läcka olja över tiden, vilket gör att pumpen inte fungerar. Dessutom kan hydraulolja kontaminerats. Regelbundet kontrollera hydraulolja i en pallyftare är ett prioriterat underhåll. Saker du behöver
End skiftnyckel
10W industriell hydraulolja
Visa fler instruktioner
Kontroll Hydraulolja
1

Kontrollera hydrauloljan i en pall jack minst en gång i månaden eller enligt pall jack tillverkarens rekommendationer. Kontrollera hydrauloljan omedelbart om läckage eller andra yttre tecken på en defekt tätning noteras.
2

sänka pallgafflar helt och placera handtaget i upprätt vertikalt läge.

3

Lokalisera den hydrauliska pumpenheten. Pumpen och reservoaren ligger vid basen av handtagsarrangemanget, precis bakom den hydrauliska cylindern och kolven.
4

Ta bort pluggen från sidan av pumpen reservoaren med en fast nyckel.

5

Kontrollera nivån på hydrauloljan. Det bör vara vid eller mycket nära pluggen öppningen. Observera också färgen på hydraulolja. Om det är mjölkaktig till utseendet, är det förorenat. I sådant fall ska du tömma behållaren och fyll den med ny olja.
6

Toppa med standard 10W industriell hydraulolja att få upp nivån till pluggen. Byt ut pluggen och brickan och dra åt med en skiftnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/oil-changes/133280.html

Previous:
Next:

olja Förändringar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.