Typer av RO 200 Hydraulic Fluid

Används i ett antal vanliga maskiner - från bromsar och servostyrning till och andra hissar - hydraulvätska ger ett effektivt system för kraftöverföring för mekaniska system. Eftersom användningen av flodvatten till hissar motorbåt på floden Weaver på 1800-talet, har begreppet hydraulvätska varit under ständig utveckling. Uppdaterade hydrauliska vätskor såsom (R) ust (O) xidation 200 inkluderar många nya förbättringar för att bekämpa de faror som möter moderna maskiner. Petroleumbaserade Fluid

Används i cirka 95 procent av alla hydrauliska system, petroleumbaserade vätskor ger stort värde för kostnaden. Med rost och oxidation tillsätts, erbjuder en petroleum-baserade hydraulvätska utmärkt skydd för maskindelar som kan drabbas av slitage till följd av nedbrytning av smörjmedlet. Petroleum vätska är tillgänglig i ett brett intervall av viskositeter, vilket möjliggör dess användning över ett brett temperaturintervall.
Syntetisk-baserad vätska

Syntetiska vätskor används oftast i situationer som kräver större brandmotstånd eller när låga temperaturer krävs. Består av olika material - inklusive estrar av långkedjiga fettsyror, fosfatestrar, silikoner och klorerade material - kan syntetiska vätskor göras för att tåla en flampunkt (flytande antändningstemperatur) på 500 grader Celsius eller en viskositet låg på -50 grader Celsius.
Bio-Hydraulisk Fluid

Bio-Hydraulolja är en biologiskt nedbrytbar vegetabilisk-baserad formel som erbjuder ett förnybart smörjmedel alternativ för hydrauliska maskiner. Den vätska gjord av denna formel är starkt hämmad mot fukt och rost från både sötvatten och havsvatten. På grund av dess rostskyddsmedel, anti-oxidation, skumdämpningsmedel och egenskaper demulgeringsförmåga, är bio-hydraulvätska speciellt lämpad i situationer där det kan komma i kontakt med omgivningen. Att ytterligare öka sin miljövänliga profil, innehåller bio-hydraulolja också zinkfri tillsatser som främjar ökad biologisk nedbrytbarhet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/oil-changes/133261.html

Previous:
Next:

olja Förändringar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.