Hur man sållar Waste Motor Oil

Bilägare vet hur mycket motorolja de går igenom varje år med oljebyten ungefär var tredje månad. Att gå igenom så mycket motorolja verkar slösaktiga i en tid då alla försöker spara på alla sätt de kan, inklusive återanvändning motorolja. När motorolja tas bort från bilen, är den fylld med avfall och skräp från insidan av motorn. Att återanvända denna olja, måste du filtrera den så att du har klar olja igen. Saker du behöver
2 stora glaskannor
naturfiber rep, 1/2 tum tjock och 3 1/2 meter lång
Visa fler instruktioner
1

Häll alla den använda oljan i en av glaskannor. Placera denna kanna på en hylla.
2

Placera den tomma kannan ner en nivå från hela kannan. Den övre delen av den tomma kannan bör vara jäms med botten av den fulla kannan.
3

Placera ena änden av repet på botten av den tomma kanna.
4

Loop repet upp, med hjälp av spikar eller stift att fästa repet i väggen, men inte klämma repet. Placera den andra änden av repet till botten av den fulla kannan. Repet får inte röra upp av endera flaska.
5

Watch som oljan drar upp repet långsamt. När oljan börjar sin nedåtgående anständigt, kommer det gå lite snabbare, men hela processen blir långsam. Föroreningarna kommer att finnas kvar i repet, medan den rena oljan rinner in i botten kanna.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/oil-changes/133252.html

Previous:
Next:

olja Förändringar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.