Hur man Drain Bobcat 751 Olja

Motorn är placerad på framsidan av de flesta fordon. På grund av detta, kommer oljan dräneras från framsidan av de flesta fordon, som oljetråget är placerad under motorn. I Bobcat 751, som i de flesta skid-steer-lastare, där motorn sitter i ryggen. Detta lämnar utrymme för föraren att se vad han gör, och det ger en motvikt till de föremål plockas upp i hinken. Eftersom motorn är i ryggen, är oljan rinna muttern ligger på baksidan också. Saker du behöver
tung lastbil ramper
skruvnyckel set
Droppkar
Visa fler instruktioner
1

Placera ramperna bakom bakhjulen på Bobcat och kör in på ramperna. Ställ i nödbromsen och vrid Bobcat av så att den inte rullar nedför ramper medan du är under det.
2

Öppna motorrummet på toppen. Ta bort locket olja fyllning på baksidan. Detta kommer att låta luft medan oljan rinner och hjälpa den att rinna snabbare. Addera 3

klättra under baksidan av Skid lastare och hitta mutter olja rinna på botten av oljan panorera. Det är en fördjupning och oljan rinna muttern är på sidan av denna fördjupning. Placera droppskålen på marken under oljeavtappnings muttern.
4

Lossa och ta bort muttern oljan rinna med fast nyckel. Låt oljan rinna ut i droppskålen. Eftersom oljan rinner, trycket avtar. Flytta dräneringskärlet följaktligen att fånga all olja som töms.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/oil-changes/133212.html

Previous:
Next:

olja Förändringar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.