Oljefilter Reference Guide

Att välja rätt oljefilter för ett fordon är viktigt för att optimera bilens prestanda . En olja filter används för att avlägsna föroreningar från oljan som strömmar genom motorn och vissa viktiga punkter bör beaktas när man köper ett nytt filter . Miltal Betyg

användbara varaktighet ett oljefilter bestäms av antalet miles bilen kan färdas innan ett oljebyte behövs . Till exempel i ett fordon där oljan bör bytas efter 6.000 miles , är ett filter betyget för 6.000 miles som krävs .
Filtermaterial

Grundläggande oljefilter är konstruerade av cellulosa och papper material som fångar föroreningar på upp till 35 mikrometer . Men mindre partiklar flyta fortfarande igenom och kan orsaka motorskador . Därför är det fördelaktigt att överväga att investera i ett filter konstruerat av en blandning av syntetiskt glas eller dess alternativ , ett filter tillverkat av cellulosafibrer förstärkt med rayon mikrofibrer .
Storlek

oljefilter kan se liknande i storlek , är en visuell uppskattning fel taktik när man köper ett nytt filter . Istället , bildelar butiker har kataloger leverantör ansökan tillgänglig för att hjälpa till att välja rätt filter för ett fordons motor .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/oil-changes/133190.html

Previous:
Next:

olja Förändringar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.