Hur vill kolla Transmission Oil i en 2000 Audi A4

En bra prestanda fordon kräver väl smorda delar. Den 2000 Audi A4 kommer med möjlighet till manuell eller automatisk växellåda. Att hålla din växellåda olja på en god nivå säkerställer att kugghjulen och andra delar inom transmission har tillräckligt med vätska för att undvika onödig friktion och slitage på delarna. Kontrollera eller ändra din Audi A4: s transmissionsolja var 30.000 miles eller enligt din fordonstillverkarens underhållsplan. Saker du behöver
Skiftnyckel
4 pallbockar
Ordet jack
Visa fler instruktioner
1

Park din bil på tillplattad terräng. Stäng av motorn och ta ur nyckeln ur tändningen. Lyft fordonet från marken med hjälp av domkraft och sedan placera fyra pallbockar under bilen. Läs anvisningarna som följde med pallbockar för detaljerna om hur du installerar läktaren under fordonet.
2

Gå under bilen och identifiera växellådan placerad baktill på motorn och nära mitten av bilen. Kontrollera om det finns uppenbara oljeläckage medan du är under fordonet.
3

Identifiera de två Oljepluggarna på växellådshuset. Ta bort större storlek plugg på transmissionen och sätta fingret i hålet. Känn på oljan i ärendet. Om du kan känna vätskan, har du tillräckligt med växellådsolja i fordonet.
4

Rita pekfingret från hålet och undersöka skuggan av vätskan. Klar vätska innebär att transmissionsolja är ren och inte kräver dränering. Dark-färgad vätska bör ersättas.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/oil-changes/133172.html

Previous:
Next:

olja Förändringar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.