Hur Tune Up en 2002 Mustang

År 1964 Ford Motor Company började en bil revolution när det avslöjades vad som blev en av Amerikas mest älskade bilar - Ford Mustang. En efterlängtade övergång till Fords växande raden var Ford Mustang, som kombinerar hållbarhet med prestanda fordon. Även om Mustang är en solid performer, måste du ändå att ställa upp din 2002 Mustang. Detta är speciellt viktigt efter att bilen har hög körsträcka eller börjar uppvisar långsam acceleration. Saker du behöver
Tändstift
Luftfilter
Wrench
skruvmejsel
Oljefilter
Basin
Motorolja
Rotor
Distribution cap
Visa fler instruktioner
1

Parkera bilen i en rymlig arbetsplats och pop huven. Koppla loss ledaren polerna på batteriet. Låt motorn svalna i flera timmar innan trimma upp.
2

Leta tändkablarna förbinder fördelarlocket till tändstiftet och försiktigt ta bort dem för hand. Dra ut tändstiften införas vid uttag tändstift genom att långsamt vrida med en medurs kraft. Sätt i nya tändstift i varje uttag och dra åt helt med ett moturs varv. Återanslut tändkablarna.
3

Ta bort luftfiltret sitter framtill på motorn genom att skruva loss de bultar med en skiftnyckel. Haka klämmor slangen ansluten till luftfiltret med en skruvmejsel och dra långsamt ut den. Skjut in det nya filtret och se till att det monteras perfekt. Sätt tillbaka slangklämmorna genom att tillämpa nedåtriktad kraft tills klämmorna låses i slangen.
4

Ta bort oljefiltret med en skiftnyckel. Placera dig själv under bilen och leta reda på fliken för att lossa olja. Vrid fliken öppna och rinna när du använder en bassäng för att fånga den gamla oljan. Stäng fliken tätt och installera ett nytt oljefilter. Häll ny olja på motorn och se till att du använder rätt mängd.
5

Koppla loss kablarna från fördelarlocket församling. Lossa skruvarna som håller fördelarlocket med en vanlig skruvmejsel och ta bort långsamt det. Leta rotorn monteras under locket och dra ut det för hand. Installera en ny rotor på samma plats genom att tillämpa nedåtriktad kraft. Sätt i en ny distributör cap i monteringsläge och skruva tillbaka skruvarna. Återanslut kablarna i församlingen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/oil-changes/133137.html

Previous:
Next:

olja Förändringar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.