Hur du ändrar Bentley GT Oil

Bentley GT marknadsförs som en smart och snygg sportbil. All elegans och stil av en Bentley GT kommer med en rejäl prislapp. Även utför egna underhåll på en Bentley GT säkerligen inte kommer att kompensera kostnaden för själva bilen, hjälper varje liten bit av sparade pengar. En sådan pengar att spara underhåll förfarande är standard oljebyte. Byta olja i din Bentley GT är en enkel process som kräver grundläggande verktyg och utrustning. Saker du behöver
3/8 tums hylsnyckel
oljefilter eller bandnyckel
olja dränering pan
Funnel
Byte oljefilter
ersätter olja
Jack
Jack står
Stoppkloss
Visa fler instruktioner
Tömning av olja och tar bort filtret
1

Kör din Bentley GT runt med värmaren fot blåsmaskiner igång. När fötterna är varma, återvända till lägenheten där du kommer att utföra oljebyte. Körning tills Bentley motorn är varm kommer att tillåta oljan att tunna ut, vilket gör det lättare att tömma systemet.
2

Chock dina Bentley rygg däck med block av trä, jack dess främre ände upp med däck jack och stödja den med pallbockar. GT har inte mycket markfrigång, så det är nästan omöjligt att komma åt oljepluggen utan att lyfta den främre änden och stödja den med pallbockar.
3

Hitta din GT oljetank och pluggen i botten av denna tank. Tanken är identifierbara genom att lokalisera proppen, vilket är den lägsta mekaniska komponenter på undersidan av GT. Det är en stor mutter som sticker ut från botten av en bassäng.
4

Placera en olja dränering pan direkt under oljetanken stickkontakt. De flesta oljetråg är utrustade med en bred, platt tratt på ena sidan för att fånga oljan och förhindra stänk. Se till att din olja dränering pan kan hålla den maximala kapaciteten (cirka sju liter).
5

Lossa muttern oljepluggen med en hylsnyckel och skruva av det helt. Olja kommer att börja rinna omedelbart, så arbeta snabbt.
6

Pop huven och dra ut oljestickan, som ligger bredvid oljelocket (vilket är tydligt identifierbara genom oljan kan och oljedroppe logotyp på sin topp). Ta bort mätstickan tillåter luften att flöda in i oljetanken, medhjälp i hastigheten på dränering.
7

Låt oljan rinna av helt från tanken på din Bentley GT.
8

tillbaka oljepluggen för hand. Detta är inte den slutliga ersättning, utan bara en försiktighetsåtgärd för att förhindra olja från att droppa ut ur tanken när du flyttar pannan olja dränering.
9

Flytta pannan olja dränering direkt under oljefiltret (belägen bakom oljetanken).
10

Led remmen slutet av ett oljefilter eller bandnyckel runt oljefiltret och vrid nyckeln moturs för att lossa och ta bort filtret. Olja kommer att utgjuta av anslutningspunkten och filtret.
Byta olja och oljefilter
11

Gnid några nya motorolja runt läppen av nya oljefiltret . Detta kommer samtidigt att hindra filtret från att bränna upp dem i sin anslutningspunkt och stöd i framtiden borttagning av filtret.
12

Skruva den nya oljefiltret på plats, vrida den ett kvarts varv förbi den punkt då det slutar vänder smidigt.
13

Dra åt oljepluggen med en hylsnyckel.
14

bort oljan locket och placera en ren tratt i hålet efter avlägsnande av locket. Tratten ska antingen vara ny eller samma tratt som du använde för att byte av motorolja i din Bentley GT tidigare.
15

Häll knappt sju liter olja tillbaka till din motor oljetank. Kvarvarande olja sitter alltid i tanken, även efter att du har tömt den tills oljan slutar droppar från hålet och filter hål.
16

Låt din Bentley GT sitta i fem till tio minuter. Detta gör att den nya motoroljan att bosätta sig i tanken och filtret.
17

Kontrollera oljenivån i tanken med mätstickan. Lägg till eller dränera olja tills tanken är lämpligt fylld.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/oil-changes/133130.html

Previous:
Next:

olja Förändringar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.