Specifikationer för en Ford FL - 500 - S

Ford FL - 500 - S är motorns oljefilter som används i de flesta nya Ford-bilar . Den används i de 2011 modeller av Ford Edge , Escape , Explorer , F - 150 , Flex , Fusion , Mustang och Taurus . Det används även i andra Ford- märken inklusive de flesta 2011 Lincolns , och det även används i Jeep -modeller . Tillverkas av Motorcraft

Ford FL - 500 - S motorolja filter är den vanligaste modellen av filter som används i nya Ford motorer . Det tillverkas av officiell delar leverantör för Ford , Motorcraft . Dess OEM artikelnummer är AA5Z6714A , och den väger 0.64 pounds .
Övertrycksventil , Stål

Ford FL - 500 - S motorolja filter funktioner inkluderar en övertrycksventil och stål . Den övertrycksventil hjälper till att minimera risken för förorenad olja cirkulerar tillbaka in i motorn . Stålet fall starkare än i tidigare modeller , är strukna för en exakt passform och för att underlätta avlägsnande .
Filter Media , Steel Center , Anti - rinna tillbaka Ventiler

stort område av filter ger optimal kapacitet och erbjuder ökad smuts - samlande förmåga . Den perforerade stål centrum på FL - 500 - S är förstärkt för att förhindra att filtret från att kollapsa under tryck . En silikon anti - drain back ventil förhindrar att oljan rinner ur filtret när bilen är avstängd , och är resistent mot temperaturförändringar .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/oil-changes/133127.html

Previous:
Next:

olja Förändringar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.