Hur Återvinn Avfall Motorolja

Motorolja i bilens motor förorenas med smuts, kemikalier, vatten och metall över tiden. På grund av de eventuella farliga föroreningar, måste du vara försiktig när du återvinner använt avfall motorolja. Korrekt tömma den från din motor och placera det i lämplig behållare innan föra den till en återvinningscentral. Saker du behöver
Clean, täta behållare
Label
Märkpenna
Visa fler instruktioner
1

Häll den gamla motoroljan i en ren , täta behållare som har en skruvkork.
2

Ring eller maila din lokala återvinning /uppsamlingsplats för att ta reda på vilka typer av behållare som de tillåter motorolja som ska doneras i. Automotive butiker säljer containrar speciellt för lagring av motorolja. Vissa återvinningscentraler kan tillåta mjölk eller vatten kannor. Undvik att använda någon behållare som tidigare haft någon typ av kemikalie i det som blekmedel, bensin eller färg. Sätt din olja i en ny behållare om det behövs.
3

Hitta en återvinningscentral som tar emot avfall motorolja eller farligt material. Earth 911 kan du ange vilken typ av material du vill återvinna och din plats, då ger de platser för dig. CalRecycle kan du också ange ditt postnummer och hitta lokala återvinningscentraler. Dessutom kan du ringa 1-800-CLEAN-UP och ange ditt 5-siffriga postnummer för orter.
4

Fäst locket på din behållaren tätt för att undvika läckage. Se till att insamlingen behållaren är ren på utsidan.
5

Etikett på utsidan av din container "använd motorolja." Varje etikett eller tejpbit kommer att göra. Skriv med en märkpenna så att den inte bleknar bort.
6

Avlämning din motorolja i märkta behållare till din lokala återvinningsstation /uppsamlingsplats.


.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/oil-changes/133111.html

Previous:
Next:

olja Förändringar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.