Instruktioner för dränering av överföring på en Harley-Davidson

Harley Davidson ägare som tar stolthet i deras investering reparera det som de gör något annat fordon. Transmissionsolja är en av de främsta smörjmedel som håller en Harley igång. Instruktionsboken rekommenderar byte av växellådsolja vid 1.000 miles, 5000 kilometer och vid varje 5000 mil intervall därefter. Denna uppgift kräver endast enkla handverktyg, vilket gör det lätt för ägarna att behålla sin transmissionsolja. Saker du behöver
Insexnyckel
5/8-tums hylsa och spärrskaft
dräneringskärlet
Shop handduk
Momentnyckel
Visa fler instruktioner

1

bort påfyllningspluggen på kopplingen-lossgömingskåpan ligger på höger sida av växellådan med lämplig storlek insexnyckel. Inspektera O-ringen inuti tanklocket för tårar eller allmän försämring. Byt ut O-ringen om det behövs.
2

Ta bort den magnetiska pluggen sitter under motorcykeln --- exakta platsen varierar beroende på modell --- på den högra sidan av oljetråget. Använd en 5/8-tums hylsa och spärrnyckel att ta bort avtappningspluggen. Låt smörjmedlet att rinna ned i en lämplig behållare.
3

Torka avtappningspluggen med en butik handduk. Eftersom avtappningspluggen är magnetisk, kan rester bygga upp kontakten. Inspektera O-ringen på avtappningspluggen för tårar eller allmän försämring. Byt ut O-ringen om det behövs.
4

Montera avtappningspluggen och dra åt till 14 till 21 foot-pounds med en momentnyckel.
5

Fyll växellådan med 20 till 24 uns av växellådsolja i ditt val eller tills oljenivån är för "fet" eller full, märke. Se till att motorcykeln är nivån vid kontroll smörjmedelsnivån. Dra inte åt påfyllningspluggen för att kontrollera nivåerna utan vila påfyllningspluggen på gängorna.
6

Dra pluggen transmission filler gång smörjmedelsnivån är full. Dra ur kontakten till 25 till 75 tum-pounds med en momentnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/oil-changes/133096.html

Previous:
Next:

olja Förändringar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.