Hur Mix Mobil Gear Syntetiska oljor med icke-syntetisk Oljor

Den långvariga duell mellan syntetisk olja och konventionell olja har en lång historia som ger tilltro till antagandet att slutet är långt ifrån i sikte. Syntetisk olja är i grunden ett molekylärt överlägsen uppgradering till konventionell olja, ha genomgått teknik för att öka dess inneboende smörjande egenskaper. Konventionell motorolja är utprovade sann standard som många har svurit över sina år av fordonsindustrin erfarenhet. Ironiskt nog, blanda de två på ett säkert och enkelt, och samexistera ganska snyggt. Saker du behöver
Mixing container
Funnel
Visa fler instruktioner
1

Köp en liter Mobil Gear syntetisk olja, liksom en liter Mobil konventionell olja med samma vikt. Även syntetiska och konventionella oljor blandas lätt, vistas inom samma märke familjen är en bra idé, men inte gör det bör inte ha några negativa följder.
2

Vid föredragna förhållandet, blanda de två oljorna tillsammans . Eftersom dessa typer av olja är kompatibla med varandra, kan mängderna av varje variera beroende på personlig smak. Egenskaperna hos dessa oljor är olika, så mer av en typ av olja kommer att resultera i de egenskaper som förekommer mer än de i det andra olja.
3

Sätt olja in i bilen. Det rekommenderas att du tömma din bil av sin befintliga oljan först. Dock bör helt enkelt lägga ett syntetiskt-konventionell blandning av befintlig olja inte negativt påverka din bil. Kontrollera mätstickan för att se till att bilens motor nivåer är tillräckliga.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/oil-changes/133082.html

Previous:
Next:

olja Förändringar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.