Typer av olja för en Tremec TKO

Service bilens transmission är en integrerad del av den rutinmässiga underhåll av fordon, men ännu viktigare är att se till att du använder rätt typ av olja och vätskor. Om du har en Tremec TKO transmission, det finns bara ett fåtal oljor eller vätskor som rekommenderas för användning, och Tremec varnar alternativ. Var säker på att du kolla med din lokala bilverkstad eller mekaniker för specifika krav för fordonets märke och modell. GM synchromesh Olja

Tremec Transmissioner rekommenderar endast tre typer av olja eller vätska för TREMAC TKO transmissionen, varav en är GM Synkroniserad, specifikt artikelnummer 12345349 och TR-35505sp modell.


Dexron III olja

annan rekommenderad olja för TREMAC TKO sändningar är Dexron III eller Dexron III /Mercon Spec ATF vätska. Dexron III ATF används också för T56 och 3650 modellerna. Finalen transmissionsolja, rekommenderas speciellt för Viper T56 TREMAC TKO modell Addera ditt Castrol Syntorque

, är Castrol Sytorque. Diskutera modellen och /eller omvandlingar du har för din TREMAC TKO transmission med en mekaniker för att bestämma den rätta oljan att använda. När du serva din sändning ordentligt och regelbundet, kommer den högkvalitativa, overdrive prestanda TREMAC TKO fortfarande i gott skick.
Fyll ort och

Kom ihåg att Du bör alltid fylla din TREMAC TKO transmission med olja genom pluggen på passagerarsidan av transmissionen. När oljan närmar fyllningen plughole, har tillräckligt med olja lagts till. Tremec Transmissioner nämner 5.28 pints som en ungefärlig mängd olja för dessa överföringar att innehålla.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/oil-changes/133068.html

Previous:
Next:

olja Förändringar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.