Hur man byter olja i en TRD Supercharger 4.7

En Toyota Racing Development (TRD) kompressor ökar motoreffekten genom att pumpa in luft i förbränningsrummen. Oljan i TRD kompressor måste bytas var 60.000 miles. När kompressorn har avlägsnats från fordonet, byta olja är en enkel process som tar ungefär 30 minuter att slutföra. Efter att du har bytt olja, installera om TRD kompressor för fortsatt hög prestanda. Saker du behöver
3/16-inch insexnyckel
Gummiklubba
Packning eliminator (hög temperatur tätningsmedel) katalog Phenolic blocket
146 ml flaska växellådsolja
pluggen
Visa fler instruktioner
1

Ta bort de åtta skruvarna kring kvarstad näsan enheten med en skiftnyckel.
2

Placera kompressorn över ett oljetråg och knacka på kanten av näsan enheten med en gummiklubba för att lossa packningen. Arbetet monteringen näsan köra fram och tillbaka från kompressor med händerna för att ta bort den. Låt oljan rinna in i oljetråget
3

Dra fenoliska blocket -. Cirkuläret, harts montering - rakt av fästtapparna på kompressor redskap. Torka bort eventuellt skräp med en trasa.
4

in den nya fenoliska blocket. Placera de tre stiften kompressor redskap i de hål som de flänsade öppningarna på fenoliska blocket. Tryck på den tills den är säker mot växeln.
5

Sprid packningen eliminator runt ytan av näsan drivenheten som passar mot kompressor. Rikta näsan stiften drevet med flänsade hålen på fenoliska blocket, och tryck på näsan tillbaka drivenheten mot kompressor. Sätt tillbaka de åtta skruvarna.
6

Vänd kompressor uppochner och använd 3/16-inch insexnyckeln för att ta bort pluggen till vänster om näsan drivtillsats.
7

Fyll hålet med alla de 146 ml flaska växellådsolja. Sätt i den nya pluggen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/oil-changes/133037.html

Previous:
Next:

olja Förändringar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.