Hur Syphon bensin från en båt Gas Tank

Det är ibland nödvändigt att suga gas från en båt bensintank eftersom den gamla gasen är förorenad eller smutsig, är båten förbereds för lagring, eller om du bara behöver överföra gas till annan båt. Sifonering gas kräver en enkel teknik som använder ett rör och lufttryck. Det enklaste sättet att sifon gas med en hävert pump som du kan köpa på den lokala järnaffär. Saker du behöver
Gas kan
Rag
Sifon pump
Visa fler instruktioner
1

Placera båten på en båttrailer och ta båten från vattnet.
2

Rengör bensintanken med en trasa. Ta båtens tanklocket. Skaffa en gas kan och ta av locket också.
3

Köp en hävert pump från en lokal järnaffär. Detta är en lång, genomskinligt plaströr med en pump i mitten av röret. Pumpen drivs för hand i stället för den traditionella metoden att suga ut gasen med munnen. Den traditionella metoden är mycket farligt på grund av den toxiska naturen hos gasen. Sifon pump kostar mellan $ 5 och $ 10 per november 2010.
4

Placera ena änden av sugröret i bensintanken. Täck öppningen på den motsatta änden av röret med tummen eller ett finger.
5

Kläm hävert pump med handen tills gasen börjar flöda från bensintanken. Gasen kommer att vara synlig i det genomskinliga röret. Fortsätt att klämma pumpen tills gasen ligger nära den motsatta änden av röret.
6

Placera motsatta änden av sugröret in i gasen kan och placera gasen kan sänka än bensintanken. Låt gasen att strömma in i gasen kan. Upprepa proceduren Om gasen rinner men det finns mer gas i tanken. Om du inte vill ta bort all gas från tanken att helt enkelt avlägsna änden av slangen från gasen kan och lyft den högt i luften ovanför bensintanken. Den bensin kvar i slangen rinner tillbaka in i bensintanken och suga stannar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/oil-changes/133016.html

Previous:
Next:

olja Förändringar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.