Hur man använder en syntetisk olja tillsats

Olja tillsatser och stabilisatorer hävdar att erbjuda särskilda förbättringar för bilens prestanda, såsom minskad oljeförbrukning, skydd mot motorslitage, eller ökad körsträcka. Sanningshalten i många av dessa påståenden har haft tvivel kastade på dem, men människor fortsätter att använda eftermarknaden oljeadditiv med sina normala och syntetiska oljor för deras förment skydd. Medan syntetiska oljor redan innehåller ett antal kemikalier för att förbättra prestanda förhållanden, kan bilägare lägga eftermarknaden olja tillsatser för att försöka förbättra vissa egenskaper hos oljan. Saker du behöver
Oil tratt
Visa fler instruktioner
1

genomföra en normal oljebyte. Tappa den gamla oljan helt och återförsluta avtappningspluggen.
2

Sätt en tratt i oljepåfyllningshålet och hälla den lämpliga mängden syntetisk olja till oljetanken. Lämna tratten på plats efteråt.
3

Läs instruktionerna på syntetisk olja tillsats etikett. Häll lämplig mängd additiv ner tratten och i oljetanken.
4

Avlägsna tratten ur oljepåfyllningshålet. Kontrollera nivån av oljan med bilens oljestickan. Lägg mer syntetisk olja och syntetisk olja tillsatser som behövs, med hjälp av blandningsförhållanden på tillsatsen etikett. Förslut hålet oljepåfyllningen och städa upp allt avfall från oljebyte förfarandet.
5

Slå på fordonet och låt motorn gå på tomgång i fem minuter för att leta efter läckor och att låta den syntetiska oljan och syntetisk olja tillsats för att blanda.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/oil-changes/132997.html

Previous:
Next:

olja Förändringar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.