Hur Byt hydraulvätska

Hydrauliska domkrafter kommer i många former, allt används för bearbetning och utformade för olika fordon. En hydraulisk domkraft lyfter stora objekt, såsom en hiss i en byggnad. Den kör med hydraulolja att mobilisera dess delar. Du måste fylla hydraulisk domkraft med tillräcklig vätska för att säkerställa att den fungerar korrekt. För att behålla din hydraulisk domkraft lämpligt, måste du veta hur man ändrar sin vätska. Saker du behöver
Spårskruvmejsel eller insexnyckel
Hydraulolja
Tom sprutflaska
Torr trasa
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera jack cylinderns sida för att hitta olje-pluggen --- normalt placerad ungefär två tredjedelar upp sin sida. Jacks kan antingen innehålla metall eller gummi.
2

Placera domkraften med cylindern upprätt. Bänd oljepluggen med en skruvmejsel ur sitt hål om du har en gummi olja-pluggen. Om du använder en metall olja-pluggen, vrida kontakten moturs med en insexnyckel skruva av det.
3

Vrid jack på sin sida, vilket gör att olja-fyll hål att ligga nedåt på din arbetsyta. Placera en torr stekpanna under hålet för att samla in den hydrauliska vätskan. Låt all kvarvarande vätska rinna ut av jacket och in i torr stekpanna.
4

Placera domkraften upprätt igen, och häll ny hydraulvätska i en tom sprutflaska.

5

Rikta spetsen på klämflaskans i hålet och pressa det att hälla ut hydraulolja i uttaget.
6

Placera metall olje-påfyllningspluggen tillbaka genom att skruva den medurs med din insexnyckel. För gummiproppar, helt enkelt skjuta in kontakten i hålet för att täta den.
7

Torka upp utspilld vätska från hydraulisk domkraft med en torr trasa.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/oil-changes/132984.html

Previous:
Next:

olja Förändringar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.