Hur Spola en automatisk överföring

Ett sätt att ändra din transmissionsolja är att ta bort drain pan och låt det rinna ut. Detta lämnar fluid i överföringen och momentomvandlare som inte kan dräneras ut med den normala "dränera och fyll"-proceduren. Spolning överföring med nya vätska kan alla gamla vätskan i normalt otillgängliga områden att skjutas ut och ersättas. Saker du behöver
Transmission oljekylare linje kopplar Tool Review Transmissionsolja tratt
dräneringskärlet
Ordet jack
Jack står
Stoppklossar
Visa fler instruktioner

1

Höj fordonets front med en domkraft och stöd bilen med pallbockar. Dra åt parkeringsbromsen och hjulkilar hjul vid bakhjulen.
2

Ställ en stor tråget under sändningen oljekylaren. Koppla de flytande svalare linjer linjer med bortkoppling verktyget. Rikta dessa linjer mot tråget.
3

bort oljemätstickan och placera en tratt i hålet. Vara beredd att lägga transmissionsolja till påfyllningshålet till en kurs av den vätska som pumpas ut av de svalare växellådsolja linjer och in i tråget. Ha en partner starta motorn
4

. Transmissionen kommer att börja pumpa fluid ut ur ledningarna. Lägg transmissionsolja i samma takt som den vätska som pumpas ut. När vätskan färgen ljusare eller när den totala kapaciteten för överföring har ersatts, stäng av motorn.
5

Återanslut kraftledningar oljekylare. Sänk bilen till marken.
6

Kontrollera igen vätskenivån som den beskrivs av bruksanvisningen. Inspektera transmissionen, oljekylare och linjer för eventuella läckor.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/oil-changes/132977.html

Previous:
Next:

olja Förändringar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.