FRAM oljefilter Dimension Specifikationer

Olja filter finns i många storlekar och former. Medan storlekar och mått är identiska oavsett tillverkare, skiljer konstruktionen av filtren. Fram använder avancerad teknik för att producera sin linje av filter. De tre huvudsakliga typer inkluderar Extra Guard eller Tough Guard, Xtended Guard och hög körsträcka oljefilter. Olika storlekar finns i varje typ. Standard Oil Filter

Extra Guard och Tough Guard oljefilter använder en blandning av cellulosa och syntetiska fibrer av glas för att filtrera smuts och skräp från oljan. Den Tough Guard gäller 9 procent mer syntetiska fibrer, vilket ökar filtreringen förmåga med sex gånger. Cellulosan är en naturlig filtermaterial, men när de kombineras med de syntetiska fibrerna, de två är i stånd att fånga små partiklar utan att begränsa oljeflödet. Filtren är kompatibla med alla typer av olja.
Xtended Guard

Xtended Guard filter möjliggöra en längre tid mellan oljebyten. Filtret använder två skikt av filtermaterial med en metall skärm mellan skikten för att öka standarden intervallet mellan oljebyten. En vanlig oljebyte sker varje 3000 miles. Den Xtended Guard, har ett samarbete med ett syntetiskt eller semi-syntetisk olja, gör ett fordon att åka 6.000 till 10.000 miles mellan oljebyten. Filtret, som bygger på Honeywell testmetoder, fällor 97 procent av all smuts och som håller smutsen för livslängden på filtret. Filtret använder en reserv avsnitt för att hålla oljan för att möjliggöra smidigare start av fordonet.
Kick Miltal

Hög körsträcka oljefilter från Fram rekommenderas för fordon med mer än 75.000 miles. Tekniken innefattar en time-released gel tillsats som renoverar olja under användning. Tillsatserna bromsa nedbrytningen av oljan, vilket ökar skyddet av ventiler och cylindrar. Filtret fångar 95 procent av all smuts som finns i oljan med hjälp av cellulosa och syntetiska fibrer. Filtret använder en blandning av fibrer i samband med harts för att ge ökat skydd för högre körsträcka motorer.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/oil-changes/132943.html

Previous:
Next:

olja Förändringar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.