Oljefiltertång Removal Tips

En enkel oljebyte kan förvandlas till många bortkastade timmar när du konfronteras med ett fast oljefiltret och kan inte lista ut hur man tar bort det. Inte alla biltillverkare har enkel ägarens underhåll i åtanke när de utformar bilmotorer, och som ett resultat oljefiltren i vissa modeller är praktiskt taget oåtkomliga, vilket gör processen att ta bort och ersätta dem allt svårare. Band Skiftnyckel

Det enklaste sättet att ta bort ett oljefilter är att fästa ett band skiftnyckel runt kroppen av filtret och vrid bort det. Om din oljefiltret inte har varit på för länge, och om det är tillgängligt och har tillräckligt med utrymme runt den för att slå bandet skiftnyckel, har du tur och denna metod kommer troligen att fungera.
Spider Wrench

En spindel skiftnyckel är en specialitet verktyg för att ta bort oljefilter. Den består av ett handtag och tre eller fyra förlängningar som grepp sidorna av oljefiltret när nyckeln är monterade över dess ände. En spindel skiftnyckel kan komma åt oljefilter som ett band skiftnyckel kan inte, precis som ett band skiftnyckel kan komma in i utrymmen som en spindel skiftnyckel kan inte. Om du utför oljebyte på en massa olika bilar, skulle du dra nytta av att äga en av varje.
Skruvmejsel och hammare

mekanik hem med fast olja filter Ofta tillgriper en hammare och skruvmejsel, en barbarisk men oftast mycket effektiv lösning. Innan du gör detta, placera dräneringen pan under filtret eftersom oljan kommer att gå överallt när du börjar. Metoden är enkel: hammare skruvmejsel genom oljefiltret för att ge dig själv med ett handtag du kan använda för att vrida loss filtret. Detta fungerar bäst om du kan få skruvmejseln hela vägen genom båda sidor av oljefiltret, eftersom detta gör det möjligt för skruvmejsel för att trycka på två punkter på filtret och ger dig ett visst inflytande.


.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/oil-changes/132874.html

Previous:
Next:

olja Förändringar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.