Hur Återvinn hydraulolja i en traktor

Enligt Environmental Protection Agency, bara 1 gallon felaktigt placerade-olja kan förorena 1 miljon liter vatten. EPA uppskattar att personer som byter sin egen olja är de största lagöverträdarna för felaktigt bortskaffande av olja, även om farligt avfall uppsamlingsplatser är ganska lätt att hitta i de flesta delar av USA. Det tar bara en liten ansträngning för att ta ansvar för miljön med dina hydrauliska oljor, bar och motoroljor, i många stater, det är lagen. När du tar den till en uppsamlingsplats, kommer din hydraulolja repurposeds eller återvinnas. Saker du behöver
Oil uppsamlingsbehållare
Visa fler instruktioner
1

dränera hydraulolja från din traktor till en dräneringstråget, och använd en tratt för att hälla det från tråget i en plastbehållare med ett tätt lock, noga med att inte spilla olja. Du kan använda behållaren att hydrauloljan kom in eller annat fartyg med en förslutningsbar lock. Täta locket tätt när all olja är i behållaren.
2

Hitta ett farligt centrum avfallsinsamling i ditt område. Ibland, kommer din lokala sopor dumprar tillhandahålla fastighetsnära eller avlämning av material som olja, så ring eller e-posta dem att ta reda på. Du kan också ringa eller maila din lokala olje-byte centrum, så många av dem samlar spillolja från allmänheten, I vissa stater, är de skyldiga att göra det. Notera adressen till en drop-off plats.
3

Placera oljebehållaren på trottoaren om dina sopor dumprar tillåter fastighetsnära hämtning, eller ta din olja behållare till en utsedd drop-off plats . På vissa seminstationer, kommer du vara tvungen att ge ditt tillstånd identifiering och bevis på uppehållstillstånd, så se till att du har rätt dokumentation innan du går för att släppa av materialen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/oil-changes/132866.html

Previous:
Next:

olja Förändringar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.