Var är oljan Plug ligger på min bil ?

För dig att tappa ur oljan ur bilen , måste du ta bort avtappningspluggen . Detta är i huvudsak det första steget i att förändra din bil motorns olja . Lokalisera oljeavtappningsskruven

Nästan alla olje pluggarna kommer att monteras på dina kokkärl bil olja . Titta längst ner på bilens oljetråg . Pluggen är normalt en enkel bult och kan ha antingen en bricka eller packning bifogas . Addera Ta bort Plug


Kontrollera alltid bilens ägare handbok för bästa sättet att ta bort oljeavtappningspluggen . På de flesta bilar , är riktningen att vrida plugg för borttagning moturs , samtidigt medurs stramar det . Använd en skiftnyckel eller spärr för att lossa och dra ut kontakten .
Försiktighet

När du installerar avtappningspluggen , vara mycket noga med att inte över - vridmoment det . Det kan leda till skador på kontakten , dess gänga och även oljetråget .
Drain Pan

har alltid ett uppsamlingskärl redo att fånga all olja som faller ur oljetråget när stickkontakten skall dras . Pluggen kan glida ur händerna under avlägsnande , så har pannan i position för att fånga pluggen om och när den faller .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/oil-changes/132792.html

Previous:
Next:

olja Förändringar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.