Hur vill kolla Transmission Fluid i en 2003 Toyota Camry

Täta kontroller av din Camry s automatlåda vätska kommer att gå en lång väg mot att skydda bilens långsiktiga lönsamhet. Transmissionen tillåter Camry att sömlöst växla om, och vätskan gör en del av arbetet. Processen att kontrollera bilens transmissionsolja är inte svårt. Växellådan är Mätstickan berätta vätskenivån och ger en uppfattning om hur mycket som behövs. Transmissionsolja bör ligga vid eller något över "FILL" pilen, som ligger nära den nedre änden av mätstickan. Saker du behöver
Transmissionsolja
Visa fler instruktioner
1

parkera bilen på plan mark och frigöra huven. Ut ur bilen samtidigt som den gå några minuter. Du vill kontrollera din Camry s transmissionsolja med motorn igång, transmissionen i "Park" och motorn och transmissionen varm.
2

Öppna och säkra huven på bilen. Leta överföring oljestickan placerad framför Camry motor.
3

Dra upp mätstickan och torka av den med en trasa. Placera den tillbaka i överföringen, det sitter ordentligt, och ta bort det en gång till, den här gången checkar för nivåer.
4

Häll vätska direkt in i hålet där du drog mätstickan om oljenivån var under "Fill" linje. Använd en tratt. Uppskatta hur mycket att hälla utifrån din läsning, men man ska aldrig behöva lägga mer än en fjärdedel av en flaska.
5

tillbaka oljestickan och stäng huven när du har bestämt överföringen har rätt mängd vätska.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/oil-changes/132776.html

Previous:
Next:

olja Förändringar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.