Hur Byt Honda Accord V-6 Transmission Fluid

Honda Accord V-6 kräver transmissionsolja som alla andra fordon. En skillnad mellan denna bil och andra är att den bästa tiden att kolla sin transmissionsolja är när motorn är kall, inte efter att den har värmts upp. Om du markerar en Honda Accord V-6 transmission när motorn är varm, kommer ni att sluta förmodligen upp överfyllning det. Transmissionsolja kan bilen smidigt växla under körning, så vätskenivåer bör kontrolleras ofta. Saker du behöver
Pappershandduk
Visa fler instruktioner
1

Leta oljestickan transmissionsolja på baksidan av din motor. Du måste nå ner för att dra den, men motorn är kall så du behöver inte oroa dig för att bränna din hand om den vidrör motorn.
2

Ta bort mätstickan och torka av eventuell vätska. Byt ut oljestickan och skjut ner den i röret tills den låses på plats. Detta är viktigt, eftersom om mätstickan inte skjuts hela vägen ner, kommer du överfylla din överföring med vätska.
3

Ta ur oljestickan. Kolla ner i mätstickan för vätskenivån. Den "LOW" linjen är på botten, medan linjen "FULL" är på toppen. Du vill vätskan falla in mellan dessa två linjer. Om vätskan är för låg, måste du lägga till några till transmissionen.
4

Häll vätskan direkt i brunnen där du drog mätstickan. Dubbelgranska vätskenivåer upprepa stegen ovan. Fortsätt med detta tills den korrekta vätskenivån uppnås.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/oil-changes/132719.html

Previous:
Next:

olja Förändringar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.