Syntetiska blandningsolja Fördelar

Syntetiskt biandolja erbjuder ett antal fördelar som kan hjälpa till att förlänga livslängden för en motor och förbättra prestanda. Syntetisk olja bryter inte ner som konventionell olja, gör det möjligt att ge ökat skydd för motorn. Emellertid är syntetisk olja mycket dyrare än konventionell motorolja, vilket föranledde tillverkarna att blanda de två produkterna för att göra syntetisk-blandning olja, som ger extra skydd till en lägre kostnad. Kostnad
Syntetisk-blend olja är billigare än syntetiska.

kostnaden för syntetiskt-blandning motorolja faller mellan konventionell motor och syntetisk motorolja. En majoritet av de flesta syntetiska inblandning av oljor består av konventionell olja, vilket gör att kostnaden för den syntetiska blandningen närmare konventionella oljepriser. Priset är den främsta anledningen till att de flesta konsumenter väljer syntetisk-blend olja över syntetisk olja.
Start-up Protection
Syntetisk-blend olja ger extra skydd i kallt väder.

En av de främsta svagheterna i konventionell olja är den tid som det tar att nå viktig motor områden vid uppstart. Detta gäller särskilt i kallt väder, när konventionell olja rinner långsammare. Syntetisk olja rinner snabbare och påverkas inte av kylan. Medan syntetiskt-blend motorolja inte skyddar såväl vid start som syntetisk olja, det ger en högre skyddsnivå än konventionell olja.
Wear Protection

Syntetisk olja blandningar ger förbättrat skydd mot slitage än konventionell olja. Detta beror på att syntetisk olja är bättre i stånd att motstå högre temperaturer, som är mer resistent mot nedbrytning och flyter väl på en mängd olika temperaturer. Närvaron av den syntetiska oljan i blandningen ger en högre skyddsnivå.
Oljelivslängd
Syntetisk-biandolja kan ändras mindre ofta.

Syntetisk olja blandningar ger en längre skyddstid än konventionell olja men en kortare period än fulla syntetiska oljor. Medan konventionell motorolja normalt bytas efter 3.000 till 5.000 miles, vissa märken av syntetisk-biandolja anspråk skydd för upp till 7.500 miles.
Tung drift
Syntetisk-blandning Oljan ger förbättrad prestanda och skydd när ett fordon drar tunga laster.

Syntetisk-blend olja skyddar en motor bättre under svåra förhållanden, såsom att dra en båt eller bära en tung last. Detta beror på att den syntetiska oljan i blandningen inte bryts ner vid högre temperaturer, liksom konventionell olja.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/oil-changes/132694.html

Previous:
Next:

olja Förändringar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.