Hur Återvinn Motor Oil Containers

När du ändrar motorolja i bilen, kan hantera röran vara ett allvarligt problem. När du är klar sätter den nya oljan i, du är kvar att ta itu med en olje-slicked plastbehållare (eller 4 olje-slicked plastbehållare om du använt kannor istället för en gallon kanna). Plasten på dessa behållare typiskt sport en No 7 återvinning symbol på undersidan av kannan, kommer så få städer kan du sätta ut behållaren med resten av dina burkar och flaskor. Saker du behöver
använd motorolja Rag container
eller pappershanddukar (tillval) katalog Tvål (tillval)
Visa fler instruktioner
Avfallshantera med Normal Recyclables

1

Titta på botten av din olja behållare för ett antal inuti en återvinning symbol (en triangel bestående av pilar).
2

Kontakta din länets lokala återvinningsstation eller avdelningen för offentliga arbeten , och fråga dem om du kan återvinna plast med ett nummer som den typ på botten av din behållare.
3

Rengör behållaren med en trasa eller hushållspapper och skölj ut med skålen tvål och vatten, om du kan återvinna behållaren i ditt län. Placera behållaren i papperskorgen med dina andra återvinningsbara behållare och sätta behållaren på trottoaren när ditt län samlar sin återvinning.
Alternativ metod för återvinning av olja Container
4

Titta i en lokal telefonbok för att bestämma placeringen av en närliggande Biltema. Butiker som Autozone och Advance Auto Parts erbjuder kostnadsfri återvinning av olja och oljeprodukter containrar.
5

Ring din lokala Biltema för att kontrollera att de erbjuder gratis olja återvinning.
6 < p> Ta din spilloljetanken (det kan vara fullt av använd olja) till en närliggande Biltema och be en medarbetare där deras olja återvinning område är. Normalt är det en trumma på baksidan av butiken.
7

Dumpa den återstående oljan i den använda oljefat, och placera din spilloljetanken i återvinning container som ska vara bredvid den använda oljan trumma. Addera
.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/oil-changes/132689.html

Previous:
Next:

olja Förändringar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.