Syntetisk Auto Oil Vs. Naturlig Auto Oil

När man jämför skillnaderna mellan syntetiska och naturliga eller konventionella, olja du har att titta på några av de missuppfattningar om syntetisk olja. Du måste också jämföra hur de presterar under extrema förhållanden och ingredienser i oljorna. Missuppfattningar

Syntetisk olja är inte fejk olja. Den är tillverkad av samma komponenter som naturligt, eller konventionell, olja. Konventionell olja skapas genom destillation och raffinering av råolja, medan syntetisk olja är kemiskt framställda med samma ingredienser som finns i råolja.,
Extrema temperaturer

Syntetisk olja Till skillnad från konventionell olja, kan arbeta vid extremt varma temperaturer, upp till 400 grader Fahrenheit, och vid extremt låga temperaturer som -60 grader Fahrenheit. De extrema temperaturer skulle orsaka konventionell olja förångas eller frysa.
Renhet

Syntetiska oljor inte har några föroreningar som konventionell olja eftersom de är kemiskt framställda . Konventionella oljor har föroreningar såsom svavel och vax som kan orsaka slam uppbyggd.
Syntetiska eller Konventionell

Enligt PopularMechanics.com, är syntetisk olja bra för ras fordon och för alla som startar en bil i iskalla temperaturer. Konventionell olja förblir ett hållbart alternativ att använda, trots den stora användbarheten av syntetisk olja. Båda oljorna måste bytas regelbundet och en motor kan fortfarande låsa upp om du inte ändrar din olja, även om det är syntetiskt.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/oil-changes/132658.html

Previous:
Next:

olja Förändringar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.